Nieuws

Amerikaanse folk revelatie Hackensaw Boys naar Roepaen

Antieke folk- en bluegrassmuziek uit de schilderachtige Appalachen klinkt weer superactueel in de handen van Hackensaw Boys, die er een flinke dosis eenentwintigste-eeuwse rock ’n’ roll in stoppen. In akoestische setting gebruikt de band uit Virginia onder andere banjo, gitaar, mandoline, fiddle, harmonica en contrabas. Geen covers of traditionals maar nieuwe songs van één van de opwindendste americana-bands van de afgelopen jaren. Na optredens over de hele wereld, waaronder op Lowlands Festival en Pukkelpop, komt de band op zondag 28 mei aanstaande naar Roepaen Podium in Ottersum. Tickets kosten € 17,50 en zijn verkrijgbaar via www.roepaen.com.

Van originen komen Hackensaw Boys uit Charlottesville maar de bandleden komen uit alle hoeken van de Verenigde Staten. Al ruim tien jaar trekt de band de hele wereld over en hebben zij diverse succesvolle platen afgeleverd. Ook in de Benelux is de band een graag geziene gast en waren zij reeds te zien op onder meer Pukkelpop en Lowlands.

Dit is bluegrass, maar niet in de traditionele zin des woords! Het maakt niet uit waar je Hackensaw Boys neerzet; waar ze spelen, brengen ze hun bluegrass vol overgave aan de man! De kaartverkoop voor het concert van Hackensaw Boys is reeds gestart. Tickets kosten € 17,50 en zijn verkrijgbaar via www.roepaen.com.This is some text!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht