Nieuws

Amerikaanse brass sensatie Lucky Chops naar Venlo

Lucky Chops naar Nederland voor vier shows

 

Vrijdag 25 februari 2022

 

Op vrijdag 1 juli staat de Amerikaanse brass band Lucky Chops in Grenswerk. De New Yorkers komen naar Nederland voor vier exclusieve shows. De YouTube video’s van de New Yorkers bereikten al miljoenen kijkers en maakte van de band echte sterren – én de huisband van MTV’s ‘Girl Code Live’. De kaartverkoop start op vrijdag 4 maart om 10:00 via www.grenswerk.nl.

 

 

De Amerikaanse brassband Lucky Chops heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. De vijfkoppige band kenmerkt zich door een uniek geluid en een enorme energie on stage. De roots van deze band liggen bij de LaGuardia Arts High-school in New York, waarna ze hun kunsten vertoonden op straat, in kleine zalen en in de New Yorkse metro. Een Zuid-Amerikaanse toerist stond aan het begin van hun carrière, want een op-name die hij maakte ging viral op het internet. Binnen enkele dagen hadden miljoe-nen mensen de opname gezien en al snel volgde een Europese tour. Terug van hun tour werd Lucky Chops de huisband van de MTV talkshow ‘Girl Code Live’ en zo maakte een breder publiek kennis met de muzikale en magische trekken van deze unieke brassband.

 

De bandleden zetten zich ook in voor muziekeducatie en geven regelmatig clinics en educatieve sessies om de volgende generatie muzikanten te helpen trainen en inspireren.

Gerelateerde artikelen met Amerikaanse brass sensatie Lucky Chops naar Venlo

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht