Nieuws

Al 22.000 bezoekers vinden hun weg naar De Maaspoort

Pas twee weken loopt de verkoop voor theaterseizoen 2018|2019 en nu al hebben 22.000 theaterfans hun kaarten op zak. Wij zijn erg dankbaar voor het enthousiasme waarmee het nieuwe programma ontvangen is. Nog niet gereserveerd? Geen probleem, maar reserveer wel vóór 1 september. Tot die dag ontvangt namelijk iedereen op bijna alle voorstellingen € 2 vroegboekkorting.

Het meest populair is Waylon met zijn sta concert in de Frans Boermans zaal. De shows van Arjen Lubach, Harrie Jekkers en Pieter Derks worden massaal gekozen door de cabaretliefhebber en musicalfans gaan vooral voor Evita, All Stars, Charley en Expeditie Eiland.

Komend seizoen gaan een aantal topgezelschappen samenwerken zoals de Ashton Brothers met het Noordpool Orkest en Scapino Ballet Rotterdam met de Wëreldbänd. Dit worden stuk voor stuk bijzondere voorstellingen die beperkt te zien zijn in het land.

De Maaspoort is daarnaast blij met de grote interesse in de nieuwe series. Op het gebied van Toneel, Dans, Vriendinnen en Klassiek zijn series ontwikkeld. Elke serie bevat 3 of 4 prachtige voorstellingen verspreid over het seizoen die met voordeel geboekt kunnen worden.

De nieuwe PietKingmazaalKaart biedt nog meer voordeel. De kaart geeft voor slechts
€ 135 toegang tot alle niet uitverkochte voorstellingen in de Piet Kingma zaal. Een zaal vol verrassing en avontuur met ruim 30 voorstellingen in seizoen 2018|2019.

Het nieuwe theaterprogramma is te bewonderen in de digitale brochure en op de website www.maaspoort.nl. Via de website is het aanvragen van een papieren exemplaar van de brochure ook mogelijk.

Gerelateerde artikelen met Al 22.000 bezoekers vinden hun weg naar De Maaspoort

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht