Nieuws

Afterparty na Venlose premiere van Hardcore Never Dies

Poppodium Grenswerk, City Cinema en Café de Gouverneur bundelen hun krachten en organise-ren op vrijdag 10 november een afterparty na de vertoning van “Hardcore Never Dies,” de nieuw-ste film van de oorspronkelijk uit Venlo afkomstige regisseur Jim Taihuttu.

Jim Taihuttu staat bekend om zijn eerdere werk, waaronder “De Oost”, “Wolf,” en “Rabat.” Daarnaast is hij ook lid van de wereldberoemde dance-act Yellowclaw. De hoofdrollen in “Hardcore Never Dies” worden schitterend vertolkt door getalenteerde acteurs, waaronder Joes Brauers, Jim Deddes en Rosa Stil. De film vertelt het verhaal van de zeventienjarige Michael, die vastbesloten is om pianist te worden ondanks de tegenwerking van zijn ouders. Zijn leven neemt echter een onverwachte wending wanneer hij wordt geïntroduceerd in de Rotterdamse Gabber-scene door zijn broer Danny.

De film gaat op 9 november landelijk in première en is vanaf die datum ook te zien in de City Cinema. Op vrijdag 10 november, de dag na de première, slaan Grenswerk en City Cinema de handen ineen om na de vertoning van de film een Hardcore afterparty te organiseren in Café de Gouverneur. Tijdens de afterparty zullen de Venlose hardcore DJ-veteranen, Erick de Wit (voorheen bekend als DJ Brainlock) en Morphine (Rogier van de Laar), de muziek verzorgen. Samen met een hechte groep vrienden vormden Erick en Rogier de spil van de Venlose hardcore-scene sinds de jaren 90. Vanaf 1994 waren ze nauw betrokken bij het organiseren en draaien van hardcore-feesten in het voormalige Poppodium Perron 55, met evenementen onder de noemer “Hardcore Attack.” Later stond Erick aan het roer van de legendarische clubconcepten “Technosis” en “Early Days.” De laatste twee uur van de avond worden ingevuld door DJ Scorpion, die tegenwoordig in Venlo woont maar in de jaren 90 een vergelijkbare sleutelfiguur was in de Hardcore-scene van Noord-Brabant. Verwacht tijdens deze avond een knallende mix van hardcore en gabbermuziek uit het hart van de jaren 90. Kaarten voor de filmvoorstelling, die om 20.00 uur begint, zijn te boeken op de website van City Cinema: www.citycinema.nl. De aansluitende afterparty begint om 22.00 uur in Café de Gouverneur, op loopafstand van de bioscoop, en is gratis toegankelijk. Dresscode: Nike Air Max en een Aussie- of Cavello trainingspak wordt zeker gewaardeerd!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht