Nieuws

 ABSOLUTELY FREE FESTIVAL

Op 4 & 5 augustus 2017 vindt de 10e (!) editie van het Absolutely Free Festival plaats op de vertrouwde site aan C-mine in Genk!

Terwijl het festival op vrijdag 4 augustus de poorten opent voor uitdagende house-, hiphop- en bass-DJ’s en producers als George Fitzgerald (UK), Pional (ES), Jessy Lanza (CA), San Soda , Faisal en Ross From Friends (UK), staan een dag later gekende indie-acts als The Notwist (DE), King Khan & The Shrines (CA), Sinkane (US), BRNS en DJ Eppo Janssen er aan de zijde van te ontdekken talent als Bad Breeding (UK), Whispering Sons, Will Samson (UK), Hypochristmutreefuzz en Luwten (NL). AFF blijft dus voluit mikken op nieuwe geluiden en blijft duurzaamheid en originaliteit bovendien hoog in het vaandel dragen. AFF kiest voor echte Genkse fairtrade foodstanden in samenwerking met Vollebak Vennestraat, een pop-up camping op de dakterrassen van C-mine, inkleding door kringwinkelspullen en duurzame oplossingen.

AFF is ook op deze 10e editie bij inlevering van minstens drie gebruikte batterijen of 3 euro tvv. het Absolutely Free Forest gratis toegankelijk! Voor 10 batterijen trakteert het festival je op zaterdag zelfs op verjaardagstaart & koffie!

Alle info: www.absolutelyfree.be

LINEUP 2017

VRIJDAG 4 AUGUSTUS

– George Fitzgerald (UK)
– Jessy Lanza dj-set (CA)
– Pional (ES)
– San Soda
– Faisal
– Ross From Friends Live (UK)
– Jewels
– Flapjackers
– Explore
– Solco
– Chicago Habit

ZATERDAG 5 AUGUSTUS

– The Notwist (DE)
– King Khan & The Shrines (CA)
– Sinkane (US) canceled
– BRNS
– Bad Breeding (UK)
– Will Samson (UK)
– Kim Janssen (NL)
– DJ Eppo Janssen
– Whispering Sons
– Hypochristmutreefuzz
– The Germans
– Uniform (US)
– Rhinos Are People Too
– Dead Neanderthals (NL)
– Luwten (NL)
– Monolithe Noir
– Schaduwland
– Baby Galaxy (NL)
– El Yunque
– Six Hands
– Poppel
– Berg
– UMM
– Fornet

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht