Nieuws

A Minor Problem komt met nieuwe muziek en videoclips!

De Heerlense rockband A Minor Problem heeft op 29 december een verlaat kerstcadeautje de wereld in geslingerd. De band bracht twee nieuwe nummers, een videoclip, en een lyricvideo uit. De nummers ‘Overthinking Brain’ en ‘The Ground’ zijn een voorproefje van het debuutalbum ‘A Minor Problem’, dat op 19 januari wordt gepresenteerd in de Landgraafse Oefenbunker.

A Minor Problem bracht in 2015 de EP ‘Houston, We Have A Minor Problem’ uit die in 2016 werd opgevolgd door de single ‘Accidents Exist’. De band is vaak op het podium te zien geweest en wierf hiermee een grote bekendheid bij het publiek. Afgelopen jaar speelde de band nog op het hoofdpodium van ParkCity Live.

Met het materiaal dat vandaag wordt uitgebracht kan het publiek voor het eerst proeven aan de nieuwe sound van de band. Het eerste nummer, ‘Overthinking Brain’, is een hard en energiek rocknummer zoals men van de dame en heren gewend is. ‘The Ground’ daarentegen laat een compleet nieuwe, kalmere popsound van A Minor Problem horen. Bijzonder is dat de band voor dit nummer heeft samengewerkt met de Hoensbroekse zangeres CelineShanice.

De band brengt maar liefst twee nieuwe videoclips uit samen met de nieuwe muziek. Deze zijn beide te bekijken op het YouTube kanaal van A Minor Problem. De nieuwe singles zijn tevens gratis te beluisteren op alle online streamingkanalen, zoals Spotify, iTunes, Deezer en Apple Music.

Releaseshow Oefenbunker
De release van het debuutalbum ‘A Minor Problem’ op 19 januari gaat gepaard met een releaseshow in de Oefenbunker in Landgraaf, waarbij het complete album integraal zal worden gespeeld. Daarnaast zullen ook de Duitse punkrockers Forger optreden als voorprogramma en zal RTV Parkstad DJ Duncan Vrösch als afterparty een DJ-set verzorgen. Tickets voor deze avond kosten slechts €5,- en zijn verkrijgbaar via de Oefenbunker. De dagkassa bedraagt € 7,50, mits niet uitverkocht.

Releaseshow ‘A Minor Problem’

Datum: Zaterdag 19 januari 2019

Locatie: Oefenbunker, Landgraaf

Deur: 19:00 u. / Aanvang: 20:00 u.

Tickets: € 5,- / LINK

Gerelateerde artikelen met A Minor Problem komt met nieuwe muziek en videoclips!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht