Nieuws

A Minor Problem brengt nieuwe single uit!

De Heerlense punkband A Minor Problem heeft op 4 december haar nieuwe single ‘Talk About It’ de wereld in geslingerd. Deze single werd vergezeld met een komische ‘western’ videoclip. Het nummer is een voorproefje van de EP ‘Good Grief’, die in april wordt uitgebracht

 A Minor Problem bracht in 2019 haar gelijknamige debuutalbum uit. Vorig jaar was de band nog te bewonderen in de finale van Nu of Nooit. De band is tevens geselecteerd om deel te nemen aan Popronde, een rondreizend muziekfestival dat plaatsvindt in circa 40 steden in Nederland.

De single die vandaag wordt uitgebracht, is de eerste in een reeks nummers die in aanloop naar de EP zullen verschijnen. ‘Talk About It’ is een energieke track, zoals men dat van de band gewend is. Door een afwisseling van akoestische en elektrische gitaar doet het nummer denken aan Bob Dylan na vijf blikjes energiedrank.

De bijbehorende clip ziet de band in de rollen van cowboy, bandiet en zelfs trein. De clip is te bekijken op het YouTube kanaal van A Minor Problem. De nieuwe single is tevens gratis te beluisteren op alle online streamingkanalen, zoals Spotify, iTunes, Deezer en Apple Music.

A Minor Problem
A Minor Problem maakt een vrolijke cross-over van poppunk, post-punk, indie, een flinke scheut folk en incidenteel een snel hardcore nummertje. Het mag dan ook geen verrassing heten dat de liveoptredens van de band bekend staan om hun enthousiaste, hyper-energieke sfeer en de grote interactie met het publiek. De band bracht eerder al een EP (2015) en een album (2019) uit.

Videoclips

Talk About It: LINK

Muziek
Spotify: LINK

Google Play: LINK

 

 

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht