Nieuws

SICK OF IT ALL, NECK DEEP, BURY TOMORROW EN MEER BEVESTIGD VOOR JERA ON AIR 2018

Daar waar het programma van Jera On Air 2018 eind november al flink uitgebreid werd met maar liefst liefst zeventien nieuwe namen, wordt daar vandaag nog een schepje bovenop gedaan. Niemand minder dan Sick Of It All, Neck Deep, Bury Tomorrow, Being As An Ocean, Boston Manor, Adhesive en Touché Amoré zijn toegevoegd aan de toch al prachtige line-up van Jera On Air. De kaartverkoop van Jera On Air 2018 is reeds begonnen via www.jeraonair.nl.

Sick Of It All behoeft eigenlijk geen introductie meer. De band uit New York is een van de langst bestaande en meest invloedrijke hardcorebands vandaag de dag. Sinds 1986 vertaalt de band het harde straatleven naar razende hardcore punksongs, met klassiekers als ‘Step Down’, ‘Scratch The Surface’ en ‘Take The Night Off’ als resultaat. Sick Of It All liet afgelopen november als headliner op het uitverkochte ‘The Sound Of Revolution’ in Eindhoven zien dat ze in Nederland nog altijd zeer geliefd zijn.

Neck Deep timmert iets minder lang aan de weg, maar doet dat eveneens bijzonder succesvol. De ultieme poppunkband verdiende sinds de oprichting in 2012 zijn sporen al lang en breed. Dit jaar verscheen het derde album van de mannen uit Wales, met daarop meerdere zeer goed ontvangen pareltjes. Neck Deep is hot en op Jera On Air zullen ze eens te meer laten zien waarom.

Being As An Ocean en Bury Tomorrow zagen we al eerder de festivaltent in Ysselsteyn afbreken. Reden te meer om dat in 2018 nog eens dunnetjes over te doen. Being As An Ocean wordt gezien als de vaandeldrager van de melodieuze post-hardcore. En dat is niet meer dan terecht. Het Britse Bury Tomorrow tapt meer uit het metalcore vaatje. Met hun in 2016 verschenen album ‘Earthbound’ mixt de band brute riffs, breakdowns en botte vocalen met rustige melodieën en emotionele zang.

Naast de bovenstaande vier bands zien we tijdens Jera On AIr 2018 ook Boston Manor, Adhesive en Touché Amoré live op de bühne. Eerstgenoemde is opkomend en speelt catchy Britse poppunk, daar waar de Zweedse punkrockers van Adhesive al weer bezig zijn aan hun allerlaatste tour. Touché Amoré tenslotte is een Amerikaanse post hardcoreband die indrukwekkend snel naam maakt.

Jera On Air 2018
Ysselsteyn, Limburg

Met onder andere: NOFX, Stick To Your Guns, Sick Of It All, Neck Deep, Emmure, Less Than Jake,
Satanic Surfers, Modern Life is War, Being As An Ocean, Bury Tomorrow, Miss May I, Anti-Flag,
Lionheart, Nasty, A Wilhelm Scream, Stray From The Path, Touche Amore, Knocked Loose,
Blessthefall, Adept, Boston Manor, Adhesive, Bad Cop/Bad Cop, Brutality Will Prevail, Get The Shot
en Higher Power

Aanvang donderdag 28 juni: 18.00 uur
Aanvang vrijdag 29 juni: 11.00 uur
Aanvang zaterdag 30 juni: 11.00 uur

Kaarten voor Jera On Air 2018 zijn te koop via: www.jeraonair.nl/tickets. Hier vind je ook alle praktische informatie over onder meer de camping en de beschikbare faciliteiten.

Gerelateerde artikelen met SICK OF IT ALL, NECK DEEP, BURY TOMORROW EN MEER BEVESTIGD VOOR JERA ON AIR 2018

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht