Nieuws

5e EDITIE ONLINE FEEDBACK CAFÉ 27 OKTOBER

Het online Feedback Café komt terug met nieuwe tijden! De Nieuwe Oost & Booster organiseren alweer de vijfde editie van het event dat op dinsdag 27 oktober van 16.30 tot 18.30 via Zoom gaat plaatsvinden. We sluiten de dag vanaf 19.30 af met een talkshow. Samen met de aanwezige muziekprofessionals worden hier actuele topics uit de muziekindustrie besproken, daarnaast wordt er een korte recap van de feedbackgesprekken gegeven.

Sinds de start van het online Feedback Café hebben er vier succesvolle edities van het event plaatsgevonden. Muzikanten en professionals uit heel Nederland hebben elkaar getroffen en er is op alle niveaus gespard over individuele vraagstukken die er bij muzikanten spelen. Niet alleen externe professionals konden feedback geven op de muzikanten, ook collega muzikanten waren aanwezig om hun eigen visie met de groep te delen.

Hoe organiseer ik een album release? Hoe kom ik aan de juiste sponsor? Hoe boek ik een eigen tour tijdens Corona? Hoe benader ik een label en in welke fase van het opnameproces doe ik dat? Wat is mijn visie? Hoe vind ik een plugger die bij mij past? Hoe kijken andere muzikanten tegen mij demo’s aan? – allemaal vragen die de revue zijn gepasseerd.

De inschrijving voor het OFC van dinsdag 27 oktober is vanaf nu geopend en aanmelden kan tot en met zondag 18 oktober via het aanmeldformulier: https://forms.gle/9YQjzHJnuKZMEWeU7

— 

De Nieuwe Oost | pop is een talentontwikkelingsorganisatie voor muzikanten en helpt deze op diverse manieren op weg in hun carrière. Dit doen ze al geruime tijd, onder andere door het organiseren van Feedback Café’s. Dit zijn spreekuren voor muzikanten met vragen over de meest uiteenlopende zaken zoals het muzikale schrijfproces, het boeken van shows en marketing. Door een goed gesprek met een of meerdere professionals uit de muzieksector deelt De Nieuwe Oost waardevolle kennis onder muzikanten.

Het Booster Festival is jaarlijks dé place to be voor leergierige artiesten uit het Oosten die graag feedback ontvangen op hun project. Dit kan zijn op hun muziek, liveshow of online kanalen. De zogenoemde ‘demospreekuren’ zijn een gewild en drukbezocht item. Booster heeft dit afgelopen april doorgezet in een online editie met maar liefst 150 één op één gesprekken tussen artiesten en professionals werkzaam in de muziekindustrie.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht