Nieuws

51e editie van Pinkpop met Pearl Jam naar 17,18,19 juni 2022

Met pijn in ons hart moeten we helaas de 51e editie van Pinkpop opnieuw een jaar verplaatsen. Pinkpop is traditiegetrouw een festival met grote internationale headliners & acts en dat gaat helaas voor dit jaar gewoon niet lukken. Met het wegvallen van Pearl Jam en al eerder Post Malone, begint de line-up er voor dit jaar niet goed uit te zien. Van de andere acts weten we ook niet zeker of ze in juni al kunnen komen, de onzekerheden zijn te groot. Vandaar dat we deze trieste beslissing hebben moeten nemen maar we willen en kunnen niet langer wachten. We willen onze bezoekers, crew en leveranciers niet langer in onduidelijkheid laten zitten. Maar we kijken vooruit, onze programmeurs zijn al met veel mooie acts voor volgend jaar bezig waaronder Pearl Jam die we al kunnen bevestigen als een van de headliners voor 2022. De 51e editie van Pinkpop vindt plaats op 17, 18 en 19 juni 2022 op Megaland in Landgraaf.

Ondanks de positieve berichten rondom het vaccineren en de ingeslagen route naar het oude normaal blijken met name Amerikaanse acts huiverig om dit jaar hun tournee door te laten gaan. Het is in onze ogen mede daarom niet mogelijk om Pinkpop dit jaar naar onze maatstaven en eisen te organiseren. We hebben serieus naar alternatieven gekeken zoals het verplaatsen van het festival  naar later in de zomer maar ondanks de steun van het garantiefonds is dit om meerdere redenen niet haalbaar voor ons.

Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe data, daar hoef je als kaartkoper verder niks voor te doen. Kaartkopers krijgen voor aanvang van de herstart van de ticketverkoop de mogelijkheid om op basis van het dan bekende programma eventueel een ander ticket te kiezen.

We willen iedereen die in 2020 heeft gekozen om het ticket te houden en iedereen die tot nu weer tickets heeft gekocht, bedanken voor jullie vertrouwen en hopen dat jullie nog een jaar geduld willen en kunnen hebben. Wil of kan je niet een jaar wachten, dan krijg je als bezoeker de keuze tussen geld terug of een tickettegoed wat ingezet kan worden voor toekomstige edities van Pinkpop. Kaartkopers krijgen via Ticketmaster informatie over de mogelijkheden.

We weten dat we veel van onze bezoekers teleurstellen nu ze weer een jaar moeten wachten. We  doen er alles aan om een fantastisch programma in 2022 neer te zetten en als de acts waar we nu mee in gesprek zijn door gaan dan mag je de 2022 editie zeker niet missen!

We missen jullie, we missen ons festival maar we komen zeker terug om nog harder te genieten van Pinkpop op Megaland in Landgraaf.

Zie voor meer info www.pinkpop.nl/tickets

Stay safe en tot ziens op 17, 18 en 19 juni 2022!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht