Nieuws

3FM lanceert nieuwe videoclip samen met Nederlandse rockband Phoenix’Ashes

Afgelopen vrijdag bracht de melodieuze rockband Phoenix’Ashes in samenwerking met NPO 3FM haar nieuwe videoclip uit. De clip voor het nummer “Sheep Amongst Wolves” kwam voort uit een samenwerking tussen het videoteam van het radiostation en de band uit Heerlen.

Serious Request

Het contact tussen Phoenix’Ashes en 3FM werd gelegd in december 2016 toen de band een donatie deed aan de jaarlijkse Serious Request actie. In ruil hiervoor bood het videoteam van de omroep hulp bij het maken van een clip. In februari dit jaar werd gestart met de samenwerking, welke resulteerde in de clip die vandaag is uitgebracht.

Ook het verhaal voor de clip kwam voort uit deze nauwe samenwerking. Het nummer heeft een maatschappelijk thema waarin het verharden van de maatschappij centraal staat in de onrustige politieke tijden van vandaag.

Buitenlandse tours

Volgens de band is de clip een mooie bekroning op een periode van 2 jaar. Hierin tourde de band door Rusland, Italië, Tsjechië en Duitsland. Daarnaast deed ze diverse releases, welke veelvuldig bekeken, gestreamd en gedownload zijn.

De band gelooft dat er juist in deze tijden meer aandacht mag zijn voor muziek met een positieve maar kritische boodschap en is zeer dankbaar dat 3FM daar op deze manier aan bijdraagt.

 

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht