Nieuws

3e Editie Rock op ’t Gras, Brunssum!

Na de succesvolle tweede editie wordt dit jaar ‘magisch’, beloven de organisatoren van Rock op ’t Gras (wonna.nl en Hot Rod Riot) en de Cruise-In Campout (14, 15 en 16 juli). Rustig groeien (tweedaags, meer bands, beleving, groter podium…) maar tegelijkertijd het festivalweekend laagdrempelig, gezellig en toegankelijk houden voor jong en oud, dat is de missie!

Op 15 en 16 juli vindt Rock op ’t Gras plaats. Een Live-muziekfestival met maar liefst 19 top bands uit heel Nederland in een zeer gevarieerde line-up. Van Nederpop en vette rock tot rockabilly en pop. Eigen werk, covers en niet van echt te onderscheiden tribute bands. Maar ook met ruimte voor regionaal talent door ‘Parkstad Popstad talent’ beide dagen het podium te bieden.

Wheels, food, beer & bands – unieke sfeer in Schutterspark
Dat alles speelt zich af in het mooie Schutterspark te Brunssum in een entourage  van prachtige Hot Rods, Classic en US-cars die deelnemen aan de Cruise-In Campout. Gevarieerd eten, drinken, springkussen, festivalmarkt en beide dagen, een live-uitzending op locatie door Locomotion Radio. De combinatie van Wheels, food, beer & bands geeft dat unieke karakter en die heerlijke sfeer zoals die alleen tijdens Rock op ’t Gras beleefd wordt.

Live muziek programma
Het festival programma bestaat o.a. uit de beste tributes, Blondie, Stray Cats, Red Hot Chili Peppers, top eigen werk van Throat of Autumn, Lapschwanz, SuperSonics, Nick en de doorsnee en Cal & the leavin’ train. Daarnaast gaat iedereen de hit-covers herkennen door de Knallende Mannen, Bee Bee Queen, The Rumble Rousers, Waist of Time, Rectifire en ‘next generation’ bands.

Openingstijden
Op zaterdag 15 juli worden de poorten en de kassa geopend om 12 uur, vanaf 13 uur begint Radio Locomotion met hun live-uitzending vanaf het evenemententerrein, en om 14 uur start de eerste live band. Om 00:30 uur wordt de eerste dag afgesloten. Op zondag 16 juli is wordt het terrein wederom geopend om 12 uur en eindigt de live muziek om 22:30 uur. Op vrijdagavond 14 juli presenteert de Cruise-In organisatie een Classic Movie Night, het festival terrein wordt dan omgetoverd tot openlucht bioscoop. De film wordt gestart als de schemering inzet. Deze avond wordt georganiseerd voor de Campout deelnemers maar bezoekers zijn van harte welkom en de toegang is op vrijdagavond gratis.

Rock op ’t Gras
Schutterspark, Heidestraat 20, Brunssum
15 en 16 juli 2017
dag ticket: €7,50
weekend ticket: €12,50 (in de voorverkoop via www.rotg.nl: €10)
meer info: www.rocktoptgras.nl

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht