Nieuws

29 september 2018 | DVERS Conferentie & Showcasefestival

Dit jaar zal alweer de 10e editie van DVERS plaatsvinden. Een decennium vol muziek! Op zaterdag 29 september 2018 vinden er in en rondom het stadscentrum van Sittard een conferentie en showcasefestival plaats om het euregionale talent in de muziekindustrie te vieren.

Overdag wordt er in Poppodium Volt de euregionale DVERS popmuziekconferentie georganiseerd waarbij aanwezigen de ins and outs  over de muziekindustrie te horen krijgen. Dit jaar zullen de panels zich meer focussen op praktische thema’s die interessant zijn voor muzikanten, entrepreneurs, mensen die werkzaam zijn in de sector en muziekliefhebbers. Verder zullen trending topics en ontwikkelingen binnen de industrie besproken worden. Check het volledige programma hier. Je kunt je hier inschrijven voor de conferentie.

In de avond kun je in en rondom het stadscentrum van Sittard genieten van een gratis showcasefestival. Verspreid over 17 locaties treden 70 euregionale acts op die door de programmeurs van Belgische, Duitse en Nederlandse poppodia en festivals geboekt zijn waardoor DVERS 2018 een podium biedt aan euregionaal muzikaal talent. Check de timetable voor het showcasefestival hier.

Ga naar de website van DVERS voor meer info!

DVERS 2018 is een samenwerking tussen Pop in Limburg, PXL-Music en popNRW. DVERS 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door: Provincie Limburg, Gemeente Sittard-Geleen, PXL-Music, popNRW, Muziekodroom, Poppodium Volt, Grenswerk, ECI Cultuurfabriek, Muziekgieterij, Nieuwe Nor, Limburgzaal, Muziekcentrum de Bosuil, Adams, Triepels, Ernesto’s Cantina Mexicana, Bos Event Support, Boels, Crija, Kunstbende Limburg, Café de Hollande, Café Dwaas, Café The Groove, Café ’t Duvelke, Proeflokaal ’t Hophuys, Café Bloem, Philharmoniezaal.

Gerelateerde artikelen met 29 september 2018 | DVERS Conferentie & Showcasefestival

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht