Nieuws

27 Tapes publiceert woensdag bijzondere nieuwe versie ‘In The Wind’

Op 13 maart brachten David (CAN) en Marla (DE)  een bezoek aan de Moon Music Studio voor een nieuwe 27tapes sessie. De dag na deze exclusieve opname hervatte ze de tour welke ze nog door Nederland, Engeland, Frankrijk en Duitsland zou leiden. De opgenomen 27tapes sessie is vanaf nu te bekijken en te beluisteren op het 27tapes platform.

David is een innovatieve singer/songwriter en een uitstekende gitarist wlke bekend is voor zijn spontaan gedreven optredens. Zijn songs hebben een open alt/folk stijl welke ook wel eens worden beschreven als “Beatlesque”. David heeft onder andere gespeeld met Canadese folk legendes Ian & Sylvia, en ook Gordon Lightfoot een fan. Nadat David werd gespot als sideman van Emiliana Torrini werd hij uitgenodigd om als headliner te performen op het Breadslan Festival 2016 in Ijsland.

Marla (geboren in 1995) is een Duits/Spaanse singer-songwriter afkomstig uit Heidelberg, Duitsland. Geïnspireerd door wereldreizen stopt de 21 jaar oude Marla haar verloren liefde in haar liedjes. Haar rustige en dromerige melodieën die vergezeld worden met een adembenemende stem doet je direct denken aan Nick Drake en Jessica Pratt. Na de tour met David Celia in Duitsland begin 2015 heeft ze besloten om haar debuutalbum op te nemen in Toronto. Ze scoorde goed bij het publiek van Toronto, Montreal en Halifax.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht