Nieuws

25 jaar In Toom festival

Al 25 jaar losgaan! Op 16 en 17 december vindt het vijfentwintigjarig jubileum van het festival In Toom plaats in Limbricht. Afgelopen zomer, na de spetterende inhaal-zomereditie, kwam de organisatie erachter hoe oud het evenement dit jaar wel niet wordt. En ja, een kwart eeuw aan epische muziek op ons podium, dát moet gevierd worden!

Sinds 1997 organiseert de ‘Pivoo’-groep van scouting St. Salvius Limbricht in december (zo goed als) jaarlijks In Toom, een kleinschalig festival dat ’s winters een podium biedt aan bands en artiesten van binnen én buiten de regio, zowel beginnend als welbekend. Inmiddels hebben talloze bands hun pop, rock, punk, ska, metal en alle varianten daarvan op ons podium feestelijk ten gehore gebracht. In Toom is dan ook in de loop der jaren bekend komen te staan om de gezelligheid, goede vibes, ongehoord goedkope consumptieprijzen en takkeherrie.

Deze tweedaagse jubileumeditie zal dan ook zeker niet anders zijn! Een tiental geweldige bands betreden dit jaar het podium, met een ruim assortiment aan stijlen en genres.

Vrijdag 16 december opent In Toom supersterk met Prozac Nation (keiharde alternative-grunge), Nighthawker (avontuurlijke retro-rock). Deraan Deraan (feestelijke carnaval-rock/punk), The Dice (Southern country-rock) en Sugarpunch (krachtige poprock).

Zaterdag 17 december knallen we door met Linkshangendj (Limburgse punk-/hardrock), Konstepaasje (Limburgse punkrock), Yesterday’s News (melodic punkrock uit Tilburg), Reverse The Flow (positive hardcore) en als eindact Sittardse punkband Zjwieg!

Met deze fenomenale line-up eren we de legacy van 25 jaar In Toom festival, en al die jaren keihard feesten in de koude decembermaand, en kijken we graag samen met jullie vooruit naar nog vele edities in de toekomst. Rock on!

Klinkt dit allemaal als muziek in je oren? Dit moet je weten:

Locatie: De Gronckelstraat 3, 6141AG Limbricht.

Tijden: Vrijdag & zaterdag van 18:30 tot 01:00 uur.

Entree: €5,- per dag; €8,- voor beide dagen.

Consumpties: €1,50 per stuk voor alles.

Op de hoogte blijven? https://bit.ly/3gNhKjz

 

 

 

 

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht